Tuinbouw omvat de ontwikkeling van land, het grootbrengen en grootbrengen van wezens, met als einddoel het creëren van voedsel voor de mens, voer voor wezens en ruwe materialen voor bedrijven. Het omvat rangerservice, vissen, hanteren en presenteren van deze tuinbouwartikelen. Kortom, het is gemaakt van opbrengstcreatie, gedomesticeerde dieren, rangerservice en vissen.

Tuinbouw is de pijler van tal van economieën. Overal ter wereld gaat de vooruitgang van een lijdende economie op de heup verbonden met verbetering van de landbouw op deze manier, is er een vereiste voor Nigeria om haar verschillende landelijke activa te misbruiken om haar maximale capaciteit te benutten om haar reis te versnellen en streeft naar het bereiken van een ondersteunende monetaire wending van evenementen.

Landbouw wordt gezien als een stimulans voor de algemene verbetering van elk land; financiële specialisten hebben de tuinbouw consequent gedegradeerd tot een centraal punt in de ontwikkelingscyclus, maar vroege vooruitgangswetenschappers benadrukten de industrialisatie, ze waren afhankelijk van de agribusiness om de fundamentele opbrengst van voedsel en ruwe materialen te geven, naast het personeel dat stap voor stap zou worden geconsumeerd door branche en administratie. Veel later bewoog het redeneren de agribusiness naar de bloeding van de verbetercyclus; de verwachtingen voor gespecialiseerde verandering in de tuinbouw en ‘groene omwenteling’ aanbevolen landbouw als de dynamo en toverstaf voor monetaire ontwikkeling en vooruitgang.

De mechanische omwenteling van de negentiende eeuw die de agrarische economieën van de meeste naties van Europa slingerde, kreeg hun upgrades van de tuinbouw; het gebied in de late geschiedenis heeft ook een enorm bovennatuurlijk verschijnsel gehad in landen als Mexico, India, Brazilië, Peru, de Filippijnen en China, waar de Groene Revolutie een van de ongelooflijke voorbeelden was van het overwinnen van tegenspoed. Natuurlijk kan het belang van de tuinbouw in de economie van elk land niet genoeg worden benadrukt, bijvoorbeeld in de Verenigde Staten van Amerika, waar de landbouw ongeveer 1, 1% van het bruto binnenlands product van het land draagt.

Bovenstaande meting toonde aan dat hoe meer een land gecultiveerd is, hoe lager de inzet van de tuinbouw op het Bruto Binnenlands Product. Economie-expansie is een methode voor financiële vooruitgang die wordt weergegeven door de hoeveelheden van de inkomensbasis van een economie uit te breiden. De Nigeriaanse economie is een monosociale economie die vertrouwt op ongeraffineerde aardolie als de fundamentele bron van haar inkomen, het is veelbetekenend dat de overheid niet moet blijven accepteren dat olie een oneindige bron van inkomsten geeft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *